Zvanje kategorije II rukometnih trenera stekli su Bojana Popović, Gabrijela Markoč, Suzana Lazović, Mirjana Milenković, Dragiša Koraćević, Miodrag Ašanin, Nikola Čukić, Bojan Deletić, Nedim Selmanović, Marko Stojanović i Danica Delić.

Diplome kandidatima koji su pohađali edukaciju za sticanje zvanja kategorija II rukometnih trenera Crne Gore u skladu sa RINK konvencijom Evropske rukometne federacije (EHF) uručene su danas na Univerzitetu Donja Gorica.

Predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda je istakao značaj edukacije trenera za stručni rad i razvoj rukometa u našoj državi i uručio 11 diploma.

Nakon dodjela diploma, kandidati su nastavili prisustvo predavanjima za sticanje zvanja trenera kategorije III, u organizaciji Komisije za edukaciju rukometnih trenera, na čijem čelu je prof. dr Dobrislav Vujović.

Za kategoriju III, osim navedenih kandidata, za edukaciju su se prijavili još i Novak Ristović, trener golmana ženske rukometne reprezentacije i Budućnosti, kao i Dejan Stjepčević, šef struke Partizana iz Tivta.